• 1369

Download nu onze kantoorapp

Download nu onze kantoorapp in de App Store of op Google Play. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maak gebruik van handige alerts. Klik hier om naar de downloadpagina te gaan.

Over ons

Ons kantoor is opgericht in 1993 door de heer J.A.M. Schellekens. Wij zijn een zelfstandig kantoor voor de administratieve dienstverlening. Ons bedrijf bestaat uit een klein team van goed opgeleide en enthousiaste medewerk(st)ers. Omdat wij ons met name richten op het MKB zoals middenstand en andere kleine- tot middelgrote ondernemingen, is het vanzelfsprekend dat ook na kantooruren afspraken kunnen worden gemaakt als dat bij u beter uit komt. Wij zijn een relatief klein administratiekantoor en kunnen daardoor onze klanten een optimale service bieden met de bijbehorende persoonlijke aandacht. Het voeren van een gedegen administratie is voor een ondernemer vaak een flinke klus en door de huidige (fiscale-) regelgeving soms haast ondoenlijk.

 

De ondernemer wil graag doen wat hij het beste kan: ONDERNEMEN.

 

Goed advies!

Een administratiekantoor kan kostbare ondernemers-tijd vrijmaken door deze administratieve- en fiscale taken (deels) over te nemen tegen een aanvaardbare prijs. Tegelijkertijd bent u verzekerd van een goed advies op momenten dat dit nodig is.